Hvem er BMT?

Maskinering og produksjonstjenester

Hvem er BMT?

Profesjonell CNC maskineringsfabrikk

Produksjonsløsning

Produksjonsløsningen fra BMT er CNC-bearbeiding, metallplater og stempling, støping og smiing—våre folk utgjør forskjellen.

CNC-løsning

CNC-verktøy og CNC-skjæreutstyr bruker Computer Numerical Control for å elektronisk tolke tall slik at maskiner kan lage designet ditt.Denne prosessen er fleksibel på den måten at vi kan bruke en rekke forskjellige maskiner for å produsere delene dine mens de er under en datamaskins instruksjon.Våre erfarne ingeniører og dyktige operatører er godt trent, slik at vi kan møte dine krav til det ytterste.

CNC-skjæreprosess

CNC-skjæreprosessen vil vise ønsket form på produktet ditt.Den er ekstremt presis, viser designen din nøyaktig, for ikke å nevne produktene dine vil ha en fantastisk og utmerket overflate.

CNC produksjon

CNC Manufacturing er en subtraktiv prosess som starter med at maskinistene våre programmerer maskinsentrene våre direkte fra CAD-filene dine.Maskineringssentrene våre bruker verktøy i forskjellige størrelser og former for å fjerne materiale fra en solid blokk av metall eller plast for å avsløre delens form.Når det gjelder store eller svært komplekse deler, vil BMT bruke CNC-produksjon for å lage "fabrikerte" deler der en del er seksjonert i CAD-filen, maskinert i disse seksjonene, og deretter binder våre håndverkere seksjonene sammen igjen for å danne din ferdige del .

CNC prototype

Maskinerte deler fra CNC-prototyping er holdbare, produsert i produksjonsmaterialer, svært nøyaktige og har en suveren overflatefinish.Disse delene kan males eller poleres for å lage svært kosmetiske eller klare prototyper gjennom produksjonsbruksdeler.

Spørsmål?

Hvis du ønsker å lage ideen din på papir eller gjøre den virkelig, vil vi ikke slutte med å sikre at våre CNC-bearbeidingsprosesser er opp til dine standarder.

Spørsmål?Stol på og kontakt oss i dag!En overraskelse vil bli gitt til deg.

Høyvolum CNC-bearbeiding
Billige CNC deler

Innleggstid: Jan-07-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss