Hva er CNC-bearbeiding?En oversikt over CNC-bearbeidingsprosessen

Hva er CNC-bearbeiding?En oversikt over CNC-bearbeidingsprosessen

CNC er forkortelsen for "Computer Numerical Control", først introdusert mellom 1940- og 1950-tallet.CNC-bearbeiding er en produksjonsprosess der forhåndsprogrammert dataprogram dikterer bevegelsen til alle slags verktøy og maskineri.Prosessen kan brukes til å kontrollere en rekke komplekse maskiner, inkludert maskineringssenter, dreiebenker, fresemaskin, slipemaskin, etc. Med CNC-maskinering kan tredimensjonal skjæring, fresing, dreiing og boreoppgaver utføres i et enkelt sett med spør.

CNC-prosessen går i motsetning til manuell betjening, hvor operatørene er nødvendige for å lede kommandoene til maskinverktøy via spaker, knapper og hjul.CNC-systemet kan ligne på et vanlig sett med datamaskinkomponenter, men programvareprogrammene og kontrollpenal som brukes i CNC-maskinering skiller det fra alle andre former for beregninger.

Topp CNC maskineringsprodusent
Maskinering av mekaniske deler

 

Prosessen involverer forskjellige nøyaktige skjæreinstrumenter som arbeider på det tomme materialet til dets utformede form fra programvaren CAD eller Solid Works, med forskjellige skjæreverktøy.Denne typen prosess hjelper oss med å designe produktet vi ønsker med muligheten til å endre og gjøre endringer.

De ultramoderne CNC maskineringstjenestene bruker slik programvare som genererer datafiler med forskjellige kommandoer som lar CNC-kontrolleren betjene maskinen for produksjon.Vanlige CNC-maskintjenester inkluderer følgende funksjoner:

√ Presisjonsskjæring
√ Høyhastighetssving
√ Presisjonsfresing
√ Høyhastighetsboring
√ Nøyaktig sliping
√ Spesifikk tapping
√ Nøyaktig kjedelig
√ Slotting av høy kvalitet
√ Custom Grooving
√ EM-skjæring
√ Foreskrevet reaming
√ Rotary Broaching
√ Kvalifisert tråding

Tilpasset maskinering
Høypresisjonsdeler

Med denne teknologien sparer det mye produksjonstid for operatørene og produksjonsbedriftene.Med utvikling og innovasjon av vitenskap og teknologi, vokser CNC-prosessteknologien i svært høy hastighet.BMT tar i bruk moderne overlegen produksjonsteknologi og nøyaktige maskinverktøy for å gi de mest gunstige maskineringsdelene til våre anerkjente kunder fra hele verden.

Hvis du er engasjert i en av disse eller en annen industri som er avhengig av bruk av CNC-teknologier, kan du være trygg på at BMT kan hjelpe deg med å ta produksjonen opp et hakk.Vi jobber med en rekke materialer, inkludert rustfritt stål, aluminium, titan, bronse, messing osv. Gi oss beskjed om hva produksjonsprosessene krever, så skal vi forsyne deg med det til en rimelig pris.

For enkelhets skyld kan du finne de sårt tiltrengte CNC-maskinerte delene med noen få klikk ved hjelp av en søkelinje på nettsiden vår.Send oss ​​gjerne e-post eller ring oss når som helst.BMT—til din tjeneste!


Innleggstid: Jan-07-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss