Hvordan kan vi gjøre det med CNC-utstyr effektivt?

Hvordan kan vi gjøre det med CNC-utstyr effektivt?

Etter hvert som teknologiene ble avansert, oppdaterer flere og flere selskaper utstyret sitt med fullstendig elektronisk.Noen av dem brukes ofte i CNC-systemer.Vanligvis inkluderer maskinene vi bruker til hverdags følgende: CNC-freser, CNC-dreiebenker, CNC-sliper, elektriske utladningsmaskiner osv. Hva annet kan en CNC-maskin gjøre?

CNC-maskinering er ikke en idiotsikker prosess akkurat.I noen tilfeller kan arbeidsstykket eller selve maskinen rettes på en skadelig måte.Når dette skjer, kan det oppstå krasj eller brudd, hvorved verktøy eller maskindeler eller arbeidsstykker vil bli ødelagt.Verktøyene som kan bli skadet av en krasj kan inkludere klemmene eller skrustikkene.Når det oppstår skade inne i maskinen, kan det variere fra mindre skruebrudd til alvorlig strukturell deformasjon.

metallbearbeiding med høy presisjon
CNC-fresing

Faktum er at CNC-utstyr mangler sansen for å vite nøyaktig hvilke avstander som er for langt.Derfor må verktøyene være nøyaktig programmert for å fungere feilfritt.Hvis en programkode er feilberegnet, kan en CNC-maskin kjøres utenfor dens fysiske grenser og forårsake en intern kollisjon.Selv om de fleste av dagens CNC-maskiner er produsert med parameter, bør disse inngangene manipuleres av operatører.Det er derfor operatørene er så viktige.

Fra produksjon av mindre deler til bildeler eller til og med romfartskomponenter, spiller CNC-maskinering en svært viktig rolle.Uten de høyteknologiske egenskapene til CNC-maskiner, ville ulike komponenter vi har sett og brukt hver dag ikke blitt produsert.Ingeniørene som har gjennomgått opplæring i CNC-maskiner vil bevise at programmeringen av metalldeler er komplisert.

 

 

 

I løpet av de siste 18 årene har vi tilfredsstilt et stort spekter av kunder fra hele verden, og vi forsto viktigheten av å levere produkter i tide og nøyaktig til kundens spesifikasjoner og krav.På samme måte forstår vi at kunder også har noen spørsmål om de ulike aspektene ved CNC-maskinservice.Hos BMT tar vi bort denne smerten. Vi jobber for å være dine partnere gjennom alle trinn av produktutvikling og spesialtilpasset produksjon.Bare du trenger å stole på oss!

 

CNC-bearbeiding av metalldeler

Innleggstid: Jan-10-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss