Femakset CNC maskineringssenter

FacingOperation

 

 

Maskineringssenter med fem akser, også kjent som femakset maskineringssenter, er et slags maskineringssenter med høyt teknologiinnhold og høy presisjon, som er spesielt brukt for maskinering av komplekse overflater.Dette maskineringssentersystemet har en avgjørende innflytelse på et lands luftfart, romfart, militær, vitenskapelig forskning, presisjonsinstrumenter, høypresisjonsmedisinsk utstyr og andre industrier.

CNC-dreie-fresemaskin
cnc-bearbeiding

 

 

Fem-akset koblings CNC maskineringssentersystem er det eneste middelet for å løse maskinering av impeller, blad, marin propell, kraftig generatorrotor, dampturbinrotor, stor dieselmotor veivaksel, etc. Fem-akset koblingmaskineringsenter har egenskapene til høy effektivitet og høy presisjon, og arbeidsstykket kan fullføre kompleks bearbeiding med en fastspenning.

 

 

 

Den kan tilpasse seg behandlingen av moderne former som bildeler og flystrukturdeler.Det er stor forskjell mellom femakset maskineringssenter og pentahedron maskineringssenter.Mange vet ikke dette og tok feil av pentahedron-maskinsenteret for femakset maskineringssenter.Det femakse bearbeidingssenteret har fem akser, nemlig x, y, z, a og c, og xyz- og ac-aksene danner femakset koblingmaskinering.

 

okumabrand

 

 

 

Den er god på romlig overflatemaskinering, spesialformet maskinering, uthuling, boring, skrå hull, skrå skjæring, etc. "Pentahedron maskineringssenter" ligner på treakset maskineringssenter, men det kan gjøre fem flater samtidig, men det kan ikke gjøre spesialformet maskinering, skråhullsboring, skjæring av skrå, etc.

CNC-dreiebenk-reparasjon
Maskinering-2

Generelle parametere

Tverrgående X-akse ≥ 2440 mm eller ≤ 2440 mm

Lengdegående Y-akse ≥ 1200 mm eller ≤ 1220 mm

Vertikal Z-akse ≥ 750 mm eller ≤ 750 mm

Akse A+/- 100 °

C-akse+/- 225 °

Maksimal aksebevegelseshastighet:

X-akse 26 m/min;Y-akse 60 m/min;Z-akse 15m/min

Hovedakseleffekt til dobbelt svinghode 7,5 kW - 15KW


Innleggstid: 27. februar 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss