CNC-bearbeiding i BMT vokser bedre

For å støtte produktutviklingsprogrammer har vi hos BMT full presisjonCNC maskineringevner.Vi bruker høykaliber CNC-freser, dreiebenker, EDM-er og overflateslipere for å generere deler av høy kvalitet med nær toleranse med global levering på så lite som ti dager.Med vår omfattende erfaring bearbeider vi komplekse deler med høy presisjon for teknisk utfordrende bruksområder på tvers av en rekke bransjer.

 

Våre freseevner gjør oss i stand til å lage forseggjorte3Dformer, intrikate detaljer og høykvalitets maskinerte overflater på metall- og plastdeler.Sammen med hull, kurver og spor kutter vi vinklede former, kanaler og andre utfordrende designelementer.Med våre multi-akse maskiner minimeres oppsettet, syklustidene er raske, og deler viser en høy grad av nøyaktighet og repeterbarhet.Våre evner inkluderer også høyhastighetsdreiing av prototyper og sluttbruksdeler.Vi danner komplekse interne og ytre geometrier, kutter alle typer gjenger, og med vårt multi-tasking utstyr kan vi stoppe rotasjonen og generere freste egenskaper på en del i samme maskineringssyklus.

BMT profesjonelle maskineringsdeler

Vi arbeider med alle typer og kvaliteter av metaller og legeringer, både ingeniør- og vareplast, samt ikke-metaller som kompositter og keramikk.Vårt anlegg rommer omfattende utstyr for inspeksjon og testing, slik som CMM-er, VRF-analysatorer og andre metrologiske instrumenter og verktøy.Som spesialister på produksjon av prototyper til lavvolum, er vårCNC maskineringstjenestergi rask behandlingstid for å hjelpe bedrifter med å lansere produkter raskere til en lav kostnad og med mindre risiko sammenlignet med et masseproduksjonsscenario.Våre kostnadseffektive lavvolumfunksjoner tjener også til å bygge bro over gapet mellom markedslansering og produksjonsoppskalering.For å lære mer om våre ultrapresisjons 5-akse CNC-maskinering eller noen av våre generelle CNC-maskintjenester, kontakt oss direkte.

25
AdobeStock_123944754.webp

Presisjons rustfritt stål/stål/ messing/jern/bronse/aluminium/legeringCNC-fresedeler/CNC maskineringsdeler for ikke-standardenheter/medisinsk industri/matindustri.

1. Presisjon Cnc rustfritt stål deler strengt i henhold til kundens tegning, pakking og kvalitetsforespørsel.

2. Toleranse: Kan holdes i +/-0,005 mm.

3. Den mest avanserte CMM-inspektøren for å sikre kvaliteten.

4. Erfarne teknologiingeniører og godt trente arbeidere.

 

5. Rask og rettidig levering.Rask og profesjonell service.

6. Gi kunden profesjonelt forslag mens du er i ferd med å designe kunden for å spare kostnader. Vår fraktpris er ofte 30-50 % lavere enn kundens.

7. Kunder kan bruke PAYPAL og annen online betalingsplattform for å betale en liten mengde prøveavgift for å forkorte prøveproduksjonstiden.

8. Kvalitetssikring i henhold til ISO9001:2015 og ISO13485:2016

maskineringsstål

Innleggstid: august-09-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss